Dans & Stem workshops 

In deze reeks meditatieve workshops nodig ik je uit om de kracht en vrijheid van je beweging in de dans te combineren met je ademstroom en de klank van je stem. Als je luistert naar je lijf en deze intuïtieve beweging volgt in je dans, dan ontspant je lichaam, je lijf wordt flexibeler, je gaat steeds beter voelen. Omdat je adem is gekoppeld aan je beweging, nodigen we je uit om ook je adem vrij te laten stromen en klanken te laten komen. Zowel je dans als je klank zorgen voor ontspanning en masseren je lichaam. Hierdoor kun je gedachtes loslaten en contact maken met je gevoelens en intuïtie. Je ontdekt nieuwe manieren om te uiten wat er in je leeft.

De combinatie van stem en dans is een krachtige manier om meer vrijheid te kunnen ervaren. Van een van de deelnemers kreeg ik het volgende bericht: "Ik heb door jouw workshops echt een nieuw ‘kanaal’ ontdekt in mijn stem. Tijdens het dansen, maar ook als ik op de fiets zit bijvoorbeeld ga ik steeds vaker spontaan neuriën of zingen. Ik vind het super!"

 

 

Mijn inspiratie voor deze workshops haal ik uit het wekelijks dansen van de 5 ritmes van Gabrielle Roth en de jaartraining stemexpressie van Marius Engelbrecht

Voor deze workshop is geen dans- of zangervaring nodig. Sterker nog, voor mensen die de indruk hebben dat zij niet kunnen dansen of zingen kan dit een mooi beginpunt zijn om je eigen beweging te onderzoeken, ruimer te ademen en je stem vrijer te laten klinken. 

Breng mee: Kleding waarin je vrij kunt bewegen. Ook dikke sokken, een waterflesje en een handdoek kunnen handig zijn. In de ruimte zijn matjes, kussentjes en stoelen aanwezig. Schoenen zijn niet toegestaan.

Locatie: 
Leiden

Kosten:

15 euro, contant te betalen bij de ingang. 

Aanmelden:
Graag vooraf aanmelden via info@studiozin.nl.

Nieuwsbrief:
Voor recente informatie over de exacte data kun je terecht op de Facebookpagina. Wil je maandelijks per email op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Abonneer je dan kosteloos op onze nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@studiozin.nl of Like ons op Facebook. Een overzicht van vorige nieuwsbrieven vindt je hier.

 

Studio ZIN (KvK Den Haag 50310283; VAT NL001919707B59) | info@studiozin.nl