heeft de rust tijdens de Kerst je aan het denken gezet?
wil je dingen anders gaan aanpakken? 
wil je graag nieuwe inspiratie opdoen?
wil je mannen ontmoeten die verder kijken dan een eerste indruk?
 
 
gun jezelf een time out van je drukke bestaan
neem de tijd om te ontspannen terug te kijken
verkrijg zicht op belangrijke zaken in je leven
voel je gesteund in een groep met andere homo en bi mannen
 

 

Bezinningsweek in Spanje

Van 11 tot en met 18 april 2015 organiseren Studio ZIN en Gay Spirit North een bezinningsweek voor homo en bi mannen in Altea in Zuid-Spanje. Geniet van de mooie omgeving, de rust, de aangename lente temperatuur, en de heerlijke Spaanse keuken. 

Je verblijft deze week in een ruim en comfortabel appartement met dakterras en jacuzzi. Workshops vinden plaats in een woonkamer, op het dakterras, of op buitenlocaties in de omgeving.

Gun jezelf deze heerlijke reis en ga mee!

 

Programma

Overdag werken we met meditatie, lichaamswerk, energetisch werk, creatieve technieken, klank, zang en dans. Buiten het programma is er genoeg ruimte om te genieten van de rust en de omgeving, en om te ontspannen in het zwembad of het bubbelbad.

Tijdens deze week werken we vanuit zeven archetypen van de man, die verbonden zijn met de zeven chakra’s (energiecentra) in ons lichaam: De wildeman, de minnaar, de krijger, de koning, de nar, de magiër, en de heilige. Elk van deze archetypen verwijst naar een rol die wij als man kunnen vervullen in deze wereld, en die essentieel is voor het leven op aarde. Hoe geef jij deze rollen vorm in jouw leven? 

Wil je meer weten over de 7 archetypen, klik dan hier

 

 

 

Verblijf

Je verblijft deze week in een ruim en comfortabel appartement met dakterras en jacuzzi. Workshops vinden plaats in een woonkamer, op het dakterras, of op buitenlocaties in de omgeving.

We verblijven in het appartementencomplex Semiramis II in Altea, dat uitegrust is met een tuin en met diverse zwembaden. Elk appartement heeft volledige privacy. De 6p. appartementen zijn ruim en licht, comfortabel ingericht en zijn voorzien van airconditioning en verwarming.

Elk appartement heeft keuken, eethoek, huiskamer, twee badkamers, drie toiletten, en drie 2p. kamers met losse bedden. Verder heeft elk appartement een eigen jacuzzi op het dakterras, met een spectaculair uitzicht over de nabijgelegen dorpen, de bergen en de zee.

Iedereen verblijft in een 2p kamer. Wil je graag een 1p kamer, dan kun je dat bij boeking aangeven. Het is niet zeker dat je verzoek gehonoreerd kan worden, dat hangt af van het aantal deelnemers. Voor een 1p kamer wordt 100 euro extra in rekening gebracht voor de hele week.

Lakens en een set handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. Wil je tijdens de week een extra set handdoeken, dan kost dat 5 euro. 

Meer foto's van de locatie vindt je op Facebook.  

 

 

 

 

Maaltijden

De lunch en het avondeten worden verzorgd met behulp van een authentieke Spaanse kok. Op de vrije middag dineren we samen in het romantische Altea (voor eigen rekening). 

 

Reis

Met Transavia vlieg je rechtstreeks van Schiphol, Rotterdam of Eindhoven voor een laag tarief naar het dichtsbijzijnde vliegveld: Alicante. Op het vliegveld kun je een auto huren, of je kunt de bus nemen naar het centrum Benidorm. Vanaf daar kun je door ons, tegen vergoeding, worden opgehaald. Met de auto reis je in 45 min van het vliegveld naar Altea. De prijs van je reis (vliegticket, transfer) is niet inbegrepen in de prijs van deze week.

Laat ons vantevoren weten of je een auto gaat huren of dat je uit Benidorm opgehaald wilt worden. Huren van een auto kan handig zijn, omdat het terrein waar we verblijven op een berg ligt en er geen voorzieningen in de buurt zijn. Met de auto ligt alles in 5-10 min binnen handbereik (winkels, strand, restaurants). 

De trainers

Deze week wordt begeleid door Klaas Jan Dijkman (l) en Rick Schifferstein (r).

Klaas Jan Dijkman (Schildwolde, 1969) werkte jaren in de psychiatrie, ontwikkelde zich daarna als zelfstandig ondernemer in de bredere zorg (PGB) en begeleidt mensen in hun individuele thuissituatie. Hij volgde de opleiding tot verpleegkundige in de psychiatrie, de Academie voor Coaching & Counselling, en trainingen in emotioneel lichaamswerk, tantra, en Reiki 1 en 2.

Rick Schifferstein (Maastricht, 1964) werkt als wetenschapper op het gebied van de zintuiglijke waarneming en beleving van producten. Hij volgde een 3-jarige opleiding voor persoonlijke ontwikkeling van het ITIP en de jaartraining stemexpressie bij Marius Engelbrecht. Ook volgde hij cursussen op het gebied van tantra, coaching, dansexpressie en abstract schilderen.

 

Prijs en aanmelding

Als je je voor 15 januari 2015 aanmeldt en de betaling overmaakt, kost deze week € 650,- per persoon. Na 15 januari wordt de prijs € 750,-, tenzij je met z'n tweeën komt, dan wordt de prijs € 695,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:

 • verblijf in een 2p kamer
 • workshops
 • ontbijt (7x), lunch (5x) en diner (5x)

Exclusief:

 • vliegticket
 • transfer naar Altea
 • lunch en diner op de vrije middag
 • reis- en annuleringsverzekering

  

Contact

Aanmelden voor deze activiteit via contact@gayspiritnorth.com of 06 5352 4182

Op deze activiteit zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vindt je hier: Download

 

Wil je per email op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten voor homo en bi mannen? Abonneer je dan kosteloos op onze nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@studiozin.nl of Like ons op Facebook. Een overzicht van vorige nieuwsbrieven vindt je hier.

 

 

Reacties op vorige activiteiten 

In 2010 heb ik al een keer een creatieve beziingsweek georganiseerd in Friesland voor Gay Slowdating. Lees hier de reacties van enkele deelnemers:

 • Dirk: Ik vond je in je workshops professioneel, je schepte vertrouwen en was ontvankelijk, heel prettig. Dank je wel voor wat je me hebt laten zien en geleerd hebt, het heeft me daadwerkelijk geholpen om mezelf te openen en diep te gaan in mezelf en in kontakt. En daar komen hele mooie dingen uit voort....!
 • Riemer: Behalve een wetenschapper zit er in jou ook duidelijk een spirituele man. Dat heb ik mogen zien en ervaren. Naast professionele inbreng heb je ook je eigen persoon meegenomen en laten zien. En onder jouw bezielende leiding durfde ik wat meer gaande weg van mezelf te laten zien.
 • Kees: Ik vond vooral de stevigheid en de kennis waarmee je zang en schilderen presenteerde en begeleidde, erg mooi en professioneel. Met kennis en plezier nodigde je ons uit.

 

Reacties op de bezinningsdag van 14 september 2014 in Groningen:

 • Wim: Openheid en gastvrijheid. Ik voelde me direct thuis.
 • Fijne warme sfeer, niet te zwaar op de hand.
 • Nic: Contact vanuit jezelf met de anderen, en de ruimte voor je ontdekkingen en grenzen

 

 

Studio ZIN (KvK Den Haag 50310283; VAT NL168796788B01) | info@studiozin.nl